Cascade Blues Night op 02/11/2024 om 18.00 uur in OC Mandelroos

Erja Lyytinen is een Finse bluesgitariste, zangeres en songwriter, die internationaal bekend staat om haar virtuoze gitaarspel en krachtige stem. Ze combineert traditionele blues met moderne rock- en soulinvloeden, wat haar muziek zowel toegankelijk als meeslepend maakt. Sinds haar debuut in 2002 heeft ze meerdere albums uitgebracht en een sterke reputatie opgebouwd in de Europese blueswereld.
Erja staat vooral bekend om haar slidegitaartechniek en energieke live-optredens, waarmee ze wereldwijd op diverse festivals en podia heeft gestaan. Haar album "Another World" (2019) is een van haar meest geprezen werken, waarin ze haar veelzijdigheid als muzikant en songwriter laat zien. Met haar unieke stijl blijft Erja Lyytinen de blues vernieuwen en een breed publiek aanspreken.

Khalif Wailin Walter is een Amerikaanse bluesgitarist, zanger en songwriter uit Chicago, bekend om zijn energieke optredens en mix van Chicago blues met funk, rock en soul. Hij begon als sideman voor artiesten als Lonnie Brooks, maar bouwde later zijn solocarrière uit. Met optredens op internationale bluesfestivals en albums zoals "She Put the Voodoo on Me", combineert hij traditionele blues met moderne invloeden en blijft hij een gerespecteerde naam in de hedendaagse blueswereld.

Hideaway is een Belgische bluesband, opgericht in 1986, die zich laat inspireren door de Chicago blues en Britse bluesrock. Met invloeden van artiesten zoals Eric Clapton en B.B. King, combineren ze virtuoos gitaarspel en krachtige zang. Hun rauwe sound en energieke liveshows hebben hen een trouwe fanbasis opgeleverd, zowel nationaal als internationaal. Met albums zoals “Blues from the Heart” en “Live at the Blues Cafe” blijft Hideaway een vaste waarde in de Belgische blueswereld.

Tickets

Ticket  
20,00 EUR
Drank voucher  
20,00 EUR