Week van de smaak op 09/11/2024 om 19.00 uur in OC Mandelroos

Ga opnieuw mee op een culinaire ontdekkingsreis die je door de rijke smaken van Suriname, Indonesië, Zuid-Afrika, Oekraïne, Marokko en Roemeniëvoert.

In Suriname ontdekken we een smeltkroes van keukens, waar invloeden uit verschillende continenten samenkomen. De gerechten weerspiegelen de kleurrijke cultuur van het land, waarbij verse kruiden en specerijen een centrale rol spelen.

Indonesië nodigt ons uit om te genieten van een keuken die rijk is aan smaaklagen. Kruiden en specerijen worden meesterlijk gecombineerd om een verfijnd evenwicht van zoet, zuur, zout en pittig te creëren. Elke hap is een reflectie van de eeuwenoude culinaire tradities van de archipel.

Zuid-Afrika presenteert een unieke mix van invloeden uit inheemse en buitenlandse culturen. De keuken biedt een veelzijdige ervaring, waarin verschillende kooktechnieken en smaakcombinaties samenkomen om een gevarieerd palet te vormen.

In Oekraïne worden we verwelkomd door een keuken die diep geworteld is in traditie, met gerechten die zowel vullend als voedzaam zijn. De Oekraïense keuken kenmerkt zich door het gebruik van eenvoudige, maar smaakvolle ingrediënten, die op creatieve wijze worden bereid.

Marokko brengt ons naar een wereld van geurige kruiden en smaakvolle combinaties. De gerechten zijn een mix van invloeden uit de Arabische, Berberse en Mediterrane keukens, met een focus op rijke aroma's en prachtige presentaties.

Tot slot ontdekken we in Roemenië een keuken die een rijke geschiedenis en cultuur weerspiegelt. De gerechten zijn stevig en hartverwarmend, vaak bereid met lokale ingrediënten en beïnvloed door de verschillende bevolkingsgroepen die door de eeuwen heen in het land hebben gewoond.

Binnenkort worden nog meer landen toegevoegd

Tickets

Ticket - All in   (Resterend : 78)
50,00 (+ 0,50) EUR